HITO

Почитувани, 

Поради технички причини настанот е одложен за 24 фебруари, 2018 година. Веќе купените билети важат. Оние на кои не им одговара новиот датум, можат да побараат рефундација на билетите од продажните места од каде што ги купиле истите.

Затоа што примарна цел на нашите настани е промоција на квалитетна, урбана и прогресивна музика и запознавање на домашната публика со светските трендови и актуелните и најбарани во моментот дј-и продуценти...

Ни претставува особено задоволство да го најавиме гостувањето на една од најквалитетните и уникатни артисти на современиот техно звук, девојката која потекнува од Јапонија, а живее и работи во Берлин, директно од екипата на RICHIE HAWTIN, резидент дј на ENTER.Sake / ENTER, единствената и неповторлива... 

HITO - PLAYdifferently ambassador

Домашна поддршка:

ANGELA
BOBI

Најдобриот Line Array Sound System, најдоброто светло големо ЛАСЕР шоу, лед скринови, CO2 Jets, специјален денс перформанс и многу повеќе...

24 фебруари
ВИП АРЕНА БОРИС ТРАЈКОВСКИ (мала сала)
Старт: 23:00

Билети во предпродажба до 18.02 по цена од 400 денари. од 19.02 до 24.02 цената на билетите ќе изнесува 500 денари.