Hernan Cattaneo b2b Nick Warren

На 13-ти август на плажа Оревче настапуваат две андерграунд легенди на електронската сцена. Хернан Катанео и Ник Ворен ќе имаат четири часовен b2b настап. Настанот со хуманитеран карактер започнува во 22 часот.

Влезници

-до 20 јули 600 денари

-од 21 до 31 јули 800 денари

- од 1 до 13 август 900 денари

- на врата 1 000 денари