Heineken Green Beach Ohrid Lake Festival

Карти во продажба

Најдобриот фестивал на електронска музика,
Heineken Green Beach Ohrid Lake Festival ќе се одржи на 23ти Јули во Охрид.
Плажата НЕМО е локацијата за најдобрата журка ова лето, на која ќе настапи една од најдобрите и најпознатите источноевропски техно/хаус диџеи NASTIA, рангирана на #8 во Топ 20 диџеи на Mixmag.
Со нејзиниот креативен и tricky микс, ќе имате можност да го слушнете нејзиниот одличен сет на 23 јули на плажата НЕМО
На сцената ќе имаме можност да ја слушнеме и Кики Ботонаки со длабокиот електронски и техно-хаус звук која ни доаѓа од Грција. Таа е музички и радио продуцент во познатото радио флај фм 104.

За цената на картите: 
Promo week sale-600ден
Промотивниот период трае до 1ви јули.
Од 1ви јули цената ќе биде 800 ден.
VIP влезници: информации наскоро