Хари Мата Хари

Голем концерт на Босанската звезда во Античкиот Театар во Охрид.

28-ми Јули, 21.00 часот.

Влезници по промотивни цени до 1-ви Јули

Трибини  блок А и D = 800 денари 

Трибини  блок Б и C =1000 денари

Фан Пит= 1200 денари.

Во продажната мрежа на Купи Карти За Се.