Haggis Horns

Три Гонга ви представува Градска Сесија со The Haggis Horns, фанк сензација од Англија.

 

Среда 6-ти декември 2017 во Станица 26 со почеток од 22:00 часот.

https://www.youtube.com/watch?v=ZP8d4gq6Wy8