ГЛОБАЛЕН ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2024

ГЛОБАЛЕН ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2024

НАВИКИ: ДА СЕ БИДЕ ИЛИ НЕ
2024 е наша десетта година од започнувањето на Глобалниот Лидерски Самит Македонија на кој досега се инспирираа, едуцираа, визионираа над  4000 учесници од сите сфери на македонското општество под нашето мото #ВодиКадеШтоСи. ГЛС '24 ќе ти овозможи пристап до најновото и најдоброто од светското лидерство. Светски видеокаст говорници кои заедно со македонските ќе зборуваат на повеќе теми со особен нагласок на „НАВИКИ“ како клучен фактор за исчекор и успех на секое поле.
Ексклузивните видеокаст говорници се: 
Џејмс Клир (автор на бестселерот „Атомски навики“, водечки експерт за воспоставување доби и менување лоши навики)
Анита Елберсе (Harvard Business School, водечки ескперт за организациски развој)
Ерин Мејер (Harvard Business School, автор на бестселери)
Крег Грошел (автор на бестселери, организациски консултант, пастор на протестантската црква LifeChuch, Оклахома)
Говорници во живо:
др. Александар Митов (водечки здравствен експерт)
др. Васка Митова (психијатар, ЈЗУ Клинички Центар)
Никола Галевски (пастор на Евангелска Црква Соулкрафт, твитер Протестантски Оџа)
Датум: 25 Април, 2024
Сатница: 18:00 - 21:30
Место: хотел Лимак, Скопје
Цена: 1200 денари (со вклучено кафе и мала закуска)
*контактирајте нѐ за тимски попусти на contact@glsmacedonia.org
#СекојДобиваКогаВодачотСеПодобрува
#ВодиКадеШтоСи
Глобален Лидерски Самит Македонија