GARBAGE

GARBAGE
BEOGRAD, Bazen “11.APRIL”
28.06.2019

Еднодневен аранжман со превоз и влезница 

ПРОГРАМА 

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем)

во петок, 28.06.2019, во 7 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин Табановце  кон Белград со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Белград во попладневните часови и паркирање во близина на местото  каде што ќе се одржи настанот, концертот на GARBAGE, Спортско-рекреативниот центар Базен „11.април“ на Нови Белград, во непосредна близина на Студенскиот град.

Слободни 5-6 часа  за индивидуална туристичка прошетка по Белград.

Почеток на концертот во 21.00 часот.

Собирање на групата по завршувањето на концертот и

заминување кон дома по истиот пат.

 

Пристигнување дома во сабота 29.06.2019 во раните утрински часови.

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ = 4000 ден

Аранжманот опфаќа:

*автобуски ПРЕВОЗ
*ВЛЕЗНИЦА 

*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com 

ВАЖНО!!!

 

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;