Галија Бенд

Галија Бенд по долго време со концерт во Скопје на отворено. Незаборавните хитови на Неша и неговиот бенд во живо во Скопје на 26 мај на платото пред СЦ Јане Сандански.

Влезници во продажба по цена од 700,00 и 900,00 денари достапни во Југотон ГТЦ 1 кат, продажната мрежа на Југотон низ Македонија и онлајн на оваа страна.