FC AKADEMIJA PANDEV - FC ZRINJSKI

FC AKADEMIJA PANDEV - FC ZRINJSKI
11.07.2019, Арена Тодор Проески, СкопјеНатпреварот започнува во 19 часот, портите на стадионот се отвораат во 17.30 часот.

Цената на билетите за северна трибина изнесуваат 100 денари