EXIT 2020

EXIT 2020

ДЕТАЛИ ЗА НАСТАНОТ

Датум (старт): 09-07-2020
Датум (крај): 12-07-2020
Локација: ПЕТРОВАРАДИНСКА ТВРДИНА
Град: Нови Сад, Србија
Почеток: 19:00

Важни информации за Еxit Festival влезниците

• Влезниците за Exit Festival се валидни само за државјани на Република Македонија.

• Влезницата ( PDF ваучер ), задолжително треба да биде испечатена во А4 формат при замена за фестивалска нараквица.

• Влезниците кои не се испечатени ќе се сметаат за неважечки !

• При замена на влезницата ( PDF ваучер ), задолжително е потребно да се приложи документ за лична идентификација.

• Замената на влезницата ( PDF ваучер ), за фестивалска нараквици, ќе биде извршена на заменските места на EXIT Festival.

• Фестивалската нараквица овозможува влез на Exit Festival еднаш дневно во текот на фестивалот.

• Оштетената фестивалска нараквица ќе се смета за невалидна !

• Камп нараквицата претставува влез во камп зоната на фестивалот.

• Локалната туристичка такса ( 1.1 ЕUR дневно ), не е вклучена во цената на камп билетот и се наплаќа директно на рецепцијата при влезот од кампот.

• Сите информации во врска со замената на билетите, ќе бидат објавени 7 дена пред почетокот на фестивалот преку www.exitfest.org

Вашиот камп билет ( PDF Ваучер ), ќе биде заменет за камп нараквица.
Камп нараквицата претставува влез во камп зоната на фестивалот.

Локалната такса за престој во кампот ( 1.1 ЕUR дневно ), не е вклучена во цената на камп билетот и се наплаќа директно на рецепцијата при влезот од кампот.

Промо билетите можете да ги купите во музичката продавница Југотон, ГТЦ 1 кат.

EXIT 2020 ПРОМО БИЛЕТ, 09-07-2020 Цена: 3700ден.
EXIT 2020 VIP GOLD, 09-07-2020 Цена: 16300ден.
EXIT 2020 КАМП БИЛЕТ,  Цена: 1600ден.