Дуке Бојаџиев

 

Концерт на Дуке Бојаџиев 

Дуке Бојаџиев – пијано/вокал, Македонија

Исмаил Лумановски – кларинет, Македонија

Мартин Ѓаконовски – контрабас, Македонија

Костас Анастасиадис – тапани, Грција

Наташа Петровиќ – вокал и нарација , Македонија

08.08.2019 Долни Сарај, 22:00

Билети по цена од 400 денари.