Гудачки квартет Дисонанца

Гудачки квартет Дисонанца

Клемен Хвала – виолончело, Словенија

Оливер Диздаревиќ – виола, Словенија

Јанез  Подлешек – прва виолина, Словенија

Матјаж Поровне – втора виолина, Словенија

Солист:

Дарко Брлек – кларинет, Словенија

03.08.2019, Црква „Св. Софија“, 21:00

 

Билети по цена од 600 денари.