DigiCult

SUN Production со особено задоволство Ве кани на најдобрата пролетна журка во градот убав... 

Во сабота на 21 април во малата сала од спортксиот центар Борис Трајковски ќе ги чуеме и видиме во живо:  

DigiCult - Dacru Records / BE 
Egorythmia - Iono Music / MK  
Spirit Architect - Dacru Records / MK 

Домашна поддршка:  

DARE 
SOUNDKILLAH 
HUMANOID 

Одличен Line Array Sound System, најдоброто светло, големо ЛАСЕР шоу, Led Screen, специјален декор и многу повеќе...

Сабота 21 април 
ВИП арена Борис Трајковски (мала сала) 
Старт: 23:00 

Влезници во претпродажба по супер промотивна цена за првите 500 влезници од 400 денари, а потоа 500 денари.