Д Фестивал

ПОЧНА РАН КОРМОРАН 2 - Д ФЕСТИВАЛ 

 

РЕЗЕРВИРАЈТЕ СИ МЕСТО УШТЕ СЕГА НА ЈУБИЛЕЈНИОТ 10-ТИ Д ФЕСТИВАЛ ПО ПРОМОТИВНА ЦЕНА:

 

  • 3 дневен билет ( без камп )  - 800 денари
  • 3 дневен билет ( со кампување ) - 850 денари
  • Еднодневен билет 3.7.2020 - 450 денари
  • Еднодневен билет 4.7.2020 - 450 денари
  • Еднодневен билет 5.7.2020 - 450 денари

 

COMING SOON > НОВ WEBSITE СО СИТЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА Д ФЕСТИВАЛ 2020

 

PACK YOUR TENTS & СЕ ГЛЕДАМЕ ВО ЈУЛИ! FEEL D LOVE