Deborah De Luca

Таа е дефинитивно најбрзо растечкиот талент на светската техно сцена. Deborah De Luca е на бесконечна светска турнеа додека во исто време ја раководи својата издавачка куќа Sola_mente records каде ја пласира музиката што ја продуцира...

Дами и господа Ви го претставуваме и го ветуваме настанот на годината...

Deborah De Luca во Скопје!!!
www.facebook.com/deborahdelucadj

Во моменти кога е на самиот врв во оваа индустрија и настапува на најголемите и најважните подиуми ширум светот Deborah De Luca повторно решава да го стави Скопје како една од последните станици од оваа година. Со овој гест таа покажува почит кон една од најдобрите публики во Европа, публика која таа почит ја заслужи на претходите настапи во нашата земја и со право ја стави на пиедесталот на омилени музичари кои некогаш настапувале кај нас!!!

Сабота 28 декември
А1 Арена Борис Трајковски
Старт: 22:00

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена од 800 денари на сите продажни места на www.kupikartizase.com