David Garrett

По големиот успех во повеќе од 14 држави во светот, Дејвид Гарет со својата кросовер турнеја ќе настапи во Софија на 25 октомври на Арена Армеец!

 

„Ѓаволскиот виолинист“ од нашата ера, меѓународна суперѕвезда која ги заматува линиите меѓу Моцарт и „Металика“ ќе приреди спектакуларно шоу со виртуозно свирење на целиот бенд, со фантастични светлосни и визуелни ефекти.