DAVID GARRETT - ОДЛОЖЕН

Ве известуваме дека најавениот концерт на Дејвид Герет, којшто требаше да се одржи на 06 јуни во Арена Армеец е одложен за 29 септември

Сите оние кои имаат купено карти истите можат да ги рефундираат во продажните места од каде ги купиле истите. Оние кои имаат купено онлајн билети, задолжително треба да испратат емаил со бројот на онлајн нарачката на contact@kupikartizase.com.

DAVID GARRETT
Арена Армеец, Софија
06.06.2018

 

ПРОГРАМА 

Поаѓање од Штип  и од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, Сајмиште) во среда, 06.06.2018 во 7 часот наутро. Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија со повремени паузи по мотелите

Пристигнување во Софија околу пладне. Паркирање во близина на Арената Армеец, каде што ќе се одржи настанот: концерт на мегаѕвездата - виолинистот Дејвид Гарет 

Слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на настанот во 20 часот (по локално време)

Собирање на групата по завршувањето на концертот и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во раните утрински часови, четврток 07.06.2018

 

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ (влезница од категорија седење + превоз) 5200 денари
ПРЕВОЗ 1700 денари

Аранжманот опфаќа:

*Автобуски превоз и влезница 

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

ВАЖНО!!!

При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово:ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија:Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;