Italian breakfast with Cooking with Branko

Italian breakfast with Cooking with Branko

Кога приказната добива нови вкусови и бои ..

Cooking With Branko Presents:

Сакате да бидете дел од милионските вкусови од кујната на Бранко и да го пронајдете тој еден? Се разбира дека ДА!

Следете ме, Ве водам на гурманско патување <3

Се што треба да направите:

- Го отворате календарот на Вашиот мобилен, го резервирате 12 Јануари 2019, со термин од 11 часот до 13 часот, на Славејко Арсов бр 90

- Note: Italian matinee with Cooking with Branko

Да да, ем ќе готвиме, ем ќе јадеме и уживаме.

Драги гурмани, спремете се за нови вкусови, нови практики, совети и трикови кои ќе ја збогатат Вашата палета на јадења.

Нашето дружење Ви нуди уникатно искуство за готвење, каде што ќе готвиме заедно, ќе споделуваме, ќе јадеме и ќе откриваме нови јадење.

Ова наше прво дружење патуваме заедно до Италија, ќе пловиме низ вкусовите на доматен сос со свеж босилок, тазе приготвени тестенини со бел сос од моцарела и авокадо, кора од портокал прелиена со темно чоколадо и вински ноти на бело вино.

Знаете како викаат италијанците “che mangia bene mangia Italiano“

Само 7 слободни места за оваа убава јануарска вечер со Cooking With Branko

Вашето место можете да го резервирате на линкот во прилог .... по симболична цена од 799 мкд.

Who’s hungry?

With Love

Cooking With Branko