Shake – Eat – Swim and Dance

Cooking with Branko и Шејк во едно МАЛКУ ПОИНАКВО издание, надвор од вообичаени простории за креативност и забава. 
Време е за одлична забава на зајдисонце, со твојот омилен коктел, вкусните и интересни закуски и погледот на градот убав- BREATHLESS
Телефонот во рака и "book your day" - 29.06.2019 од 17.30 часот на добро познато место   
Вашето место можете да го резервирате на линкот во прилог https://www.kupikartizase.com/Events/cooking_with_branko_and_shejk или на 078 36 07 53 
Are you ready to join our BEST SUMMER PARTY EVER?
With love – Cooking with Branko & Shejk
Место: Вила Инфинити - ул. Славејко Арсов бр. 90 - Населба Водно (Слика во прилог)
Датум: 29.06.2019
Време: 17.30 - 21.30 
Цена: 
- 600 денари со два коктели + закуска
- 1000 денари со пет коктели + закуска