Chk Chk Chk

Празнуваме со Chk Chk Chk

Одлободување на Скопје, 13 ноември, МКЦ Скопје, почеток 22:30

Бендот кој ја преоплни улицата пред МКЦ во рамки на Здраво Млади 4, Chk Chk Chk повторно во Скопје (на нивно барање!).

Овој пат, во рамки на Cinedays, на 13 ноември, со целовечерен, самостоен концерт во Дансинг Сала - 25 мај во МКЦ.

 

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се. До 01.11 цената на билетите ќе изнесува 350 денари, потоа 500 денари, а на врата билетите ќе бидат по цена од 600 денари.

CINEDAYS 2017!!!