Владимир Четкар

Не пропуштајте го ексклузивниот концерт во Скопје на еден од најуспешните интернационални музички експорти од Македонија, Владимир Четкар во Станица 26 на 17 Јануари во организација на Три Гонга непосредно пред неговата северно Американска турнеја. Концертот ќе започне во 21:30 часот.
Билети во предпродажба по цена од 300 денари.