Capital T

Познатиот Капитал Т, чии песни секогаш се претвораат во хитови и слушнат насекаде, доаѓа прв пат со неговиот голем концерт во Скопје.

Концертот ќе се одржи во спортската сала "Борис Трајковски" (мала сала) на 20 април, а вратите ќе бидат отворени во 21:00 часот, каде ќе можете да се запознаете и со многу локални уметници.

Билетите се достапни за продажба во понеделникот (02.04.2018 година) во продажните места "Купи карти За Се" во цела Македонија и онлајн со цена од 400 денари.