Black Coffee

 

Black Coffee
Клуб Барутана
28.09.2017

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти сајмиште) во четврток 28.09.2017 во 08 часот

Возење преку Граничниот премин Табановце  кон Белград со повремени паузи по мотелите

Пристигнување во Белград во попладневните часиви и паркирање во близина на местото на настанот  (Клуб „Барутана“, Калемегдан)

Слободни 5-6 часа  за слoбодна туристичка прошетка по Белград

Почеток на журката во 23 часот, (отварање на вратите во 20)

Собирање на групата по завршувањето на журката некаде во раните утринси часови и  заминување кон дома по истиот пат.

 

Пристигнување дома во петок 29.09.2017 во претпладневните часови.

УЛТРА-ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 2500 ден

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Белград - Скопје 
*влезница за журката
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)
*можност за вип билет со доплата од 300 денари

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово:ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија:Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;