Blla Blla Blla…

Blla Blla Blla… ви ја најавува концертната промоција на албумот Brum për Medioferr

2 ноември, четврток
МКЦ, Кино Фросина,
почеток 21 часот

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 200 денари