BERNAYS PROPAGANDA

22 и 23 февруари(петок и сабота)

МКЦ / 21:00 / 300 денари претпродажба, 500 на врата.

 После 2 годишна концертна апстиненција во Скопје!!!! BERNAYS PROPAGANDA свират:

XAXAXA, My Tear, 21 vek = 21 век и Vasko Atanasoski Васко Атанасоски 33 песни за 150 минути+ Balkan Veliki Балкан Велики DJ сет !!!

ИСКРЕНО, концертите на 22 и 23 февруари ќе бидат наши последни на подолго време, ако не и последни кои некогаш ќе ги отсвириме!!! Едноставно, немаме повеќе сила да го работиме ова на високото ниво кое самите го наметнавме а и изморени сме од 13 годишната борба со културната мафија и слугите на големиот капитал. Иако дадовме се од себе да не се случи ова, едноставно го признаваме поразот и силата ја чуваме за нашите последни настапи!!!