Bad Copy

 

 

Летото не би било исполнето ако недостасува забавата! Аква Парк Пробиштип мисли на позитивната енергија, лудориите и незаборавните случки.

Забавата започнува со нај познатото HIP HOP трио на балканот BAD COPY на 24 јуни (сабота). Почеток 23:00 часот

- Warm up Dj Corso | Simpo Squad

 Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се

*150 денари до 20.06
*20.06 до 24.06 по цена од 200 денари
*на врата 250 денари

Вип пакетите можете да ги најдете единствено на продажните места на Купи Карти За Се

Вип пакет 4 влензици 1 флаша Шток и 4 води по цена од 2000 денари
Вип пакет 4 влезници, 1 флаша Јегер и 4 води по цена од 2500 денари
Вип пакет 4 влезници, 1 флаша Финландија водка и 4 води по цена од 2500 денари
Вип пакет 4 влезници, 1 флаша ЈБ и 4 пепси по цена од 3000 денари