Astrix

Карти во продажба

SUN Production со гордост Ве кани на журката на годината!!!

Во петок на 9 март во Скопје ни гостува светскиот број 1 транс дј и продуцент.

Astrix

 

Специјален гостин:

DJANTRIX

Домашна поддршка:

DARE

SOUNDKILLAH

HUMANOID

Одличен Line Array Sound System, најдоброто светло, големо ЛАСЕР шоу, Led Screen и многу повеќе...

Петок 9 март

ВИП мала сала Борис Трајковски

Старт: 23:45

Влезници во претпродажба по супер промотивна цена за првите 500 влезници од 450 денари, а потоа 500 денари.

*Блок влезница за журката со ASTRIX и концертот на PRTI BEE GEE 600 денари