ASTRAL PROJECTION

SUN Production со гордост го најавува гостувањето на најголемиот транс бенд на сите времиња, израелските виртуози...

 ASTRAL PROJECTION

 

Со настап во живо и за првпат во Македонија на журка под отворено небо!!!

Домашна поддршка SUN Production дјите:

 DARE

SOUNDKILLAH

HUMANOID

Одличен RCF Line Array Sound System, најдоброто светло, големо ЛАСЕР шоу, лед скринови и многу повеќе... 

Сабота 2 септември 2017

СТАДИОН на АРМ - Градски парк Скопје

Старт: 23:00

 

Влезници во претпродажба по супер промотивна цена за првите 500 влезници од 400 денари, а потоа 450 денари.