Astral Projection

По пет години од нивниот последен настап во Скопје со особено задоволство ги најавуваме легендарните ASTRAL PROJECTION кои ќе ја имаат честа да ни приредат журка за паметење и враќање во нормалноста!!!

Настанот ќе се одржи под отворено небо во петок 3 јуни на просторот на стадионот на АРМ во градскиот парк во Скопје!

Старт: 22:00

Влезниците по промотивна почетна цена од 600 денари во ЈУГОТОН и продажната мрежа на Купи Карти За СЕ!