Ana Popovic & Vlatko Stefanovski Trio

Резервирајте ја Вашата карта за open-air концерт со 
Queen of Blues, Ана Поповиќ од САД и единствените Влатко Стефановски Трио како специјални гости! 

Дата: 30.06.2022 (Четврток) 
Време: 20:00ч
Место: Paint It Black Hotel & Spa
ул. Деко Ковачев бр.3, Гевгелија

Цена на карти: 900 ден во претпродажба
На врата: 1000 ден 

*Во можност сме да понудиме и ноќевање во нашиот хотел. 
Повеќе информации на 071 242 817. 
Количините се ограничени. 

**Бесплатен паркинг за сите посетители на концертот.