Аигета Квартет

Аигета  Квартет , Франција

Франсоа Сзонји - гитара

Александре Дел Фа - гитара

Филип Лоли - гитара

Оливер Фoтрат - гитара

01.08.2019, Црква „Св. Софија“, 21:00

Билети по цена од 300 денари.