Аца Лукас

Аца Лукас дневна забава во Аква Парк Пробиштип

Најголемата дневна забава ова лето, 22 јули (сабота). Целодневен хепенинг и концерт на најконтроверзната звезда Аца Лукас заедно со неговиот бенд, само за вас во живо ќе ги отпее своите најголеми хитови.

Почеток 10 часот. Во целодневната забава е вклучено користење на сите атракци во Аква Паркот.

Билети во предпродажба од 08.07 до 21.07 по цена од 500 денари
Билети во предпродажба "Fan Pit" 600 денари (строго лимитиран број)
Вип пакет, 3000 денари еден билет, со тоа ви следува висока маса и да ги испие тие пари. а карта посебно си купува

Предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се и билетарата на Аква Паркот  

Концертот ќе се одржи под големата тенда на Аква Паркот.