DAVID GUETTA

Денес 01.08.2011 карти за DAVID GUETTA можете да набавите на сите продажни места на ККЗС.
Карти ќе можете да набавите и на билетарата пред сц. Билјанини Извори.

Бројот на картите се намалува. Побрзајте...

david guetta

1-ви Август, стадион Биљанини Извори во Охрид спектакл на најголемата музичка ѕвезда на денешнината David Guetta.

Картите ќе бидат пуштени во продажба на сите продажни
места на ККЗС од среда 06.07.2011 од 9 часот.

Се очекува на 1-ви Август Охрид да биде најголемата Dance Arena во цела Европа, а продукцијата, звукот и светлото доаѓаат, за овој концерт од странство!

Цени на билети
FAN PIT 1500 денари (1500 влезници)
ПАРТЕР 990 денари
ТРИБИНИ 800 денари
ULTRA VIP 2000 денари

 

DAVID GUETTA