За Нас

КУПИ КАРТИ ЗА СЕ е првиот и единствен систем за продажба на влезници за културни и спортски манифестациии во Македонија.

Основан кон крајот на 2010 година, ККЗС нуди ексклузивна продажба на влезници преку својата продажна мрежа која опфаќа продажни места на целата територија на Република Македонија и тоа за културни и спортски манифестации кои се одржуваат во РМ и на целиот Балкан.

контакт информации:
телефон : 078 248 568
емаил : contact@kupikartizase.com

Bel Raj Miravci Opening

Бел Рај

28.04.2017 - 01.05.2017

Lord Finesse

МКЦ, денсинг сала 25 мај

07.05.2017

MARIOVO OFF-ROAD EXPERIENCE

Манастир Св. Илија

12.05.2017 - 14.05.2017

Школа за љубавнике Куманово

Центар за култура Трајко Прокопиев

12.05.2017

BONGZILLA

МКЦ, денсинг сала 25 мај

12.05.2017