22.04.2017
Дом на АРМ
22.04.2017
Скопје, Македонија

СТЕНД АП ТЕРАПИЈА СО БОЈАН ВЕЛЕВСКИ

bojan velevskiЗлатното момче на македонскиот стенд ап по 40 полни сали низ Македонија, се враќа со нов ексклузивен материјал во своето Скопје, подготвен да не истресе од смеење. Негов специјален гостин: најталентираната и најсексипилна стенд ап комичарка во подем, Ивана Наскова.
Бојан Велевски е своевиден феномен на стенд ап-от во Македонија.

Бојан Велевски ја има Македонија прокрстарено неколку пати, со полни сали од 300 до 700 луѓе, и публиката секогаш вели: УШТЕ; УШТЕ!!!
Редовно настапува и во Хрватска што е уште еден феномен!
Смешен до солзи! Обработува теми од секс до смрт!

затоа ВИ СПРЕМИ СТЕНД АП ТЕРАПИЈА!
Ајде пациенти, кај Професор Доктор Примариус Бојан Велевски! Да не биде покусо, негов воведен комичар е лудо сексепилната и урнебесно смешна Ивана Наскова!

Стенд ап-от на Ивана е неверојатно доживување! Кој пробал, сака пак!

Цена: ситница, само 200 денари, (субвенционирана цена од ресторан Џино)
Забава: 90 мин
Атмосфера: Луда
Локација: Дом на Арм, 20 часот
Друштво: Донеси си
Грицки: Дозволени
Карти: Ќе нема, а додека има купи си на Купи Карти За Се

 

 

dom na arm

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!


Карти во продажба

Bel Raj Miravci Opening

Бел Рај

28.04.2017 - 01.05.2017

Lord Finesse

МКЦ, денсинг сала 25 мај

07.05.2017

MARIOVO OFF-ROAD EXPERIENCE

Манастир Св. Илија

12.05.2017 - 14.05.2017

Школа за љубавнике Куманово

Центар за култура Трајко Прокопиев

12.05.2017

BONGZILLA

МКЦ, денсинг сала 25 мај

12.05.2017