10.06.2017
Базен Снупи
10.06.2017
Велес, Македонија

САША КОВАЧЕВИЌ

sasa kovacevic velesГолем спектакуларен концерт на најбараниот и најатрактивен пејач на балканот! Саша Ковачевиќ 

САША КОВАЧЕВИЌ!
10 ЈУНИ
Градски Базен Снупи Велес

Не пропуштајте да присуствувате на настанот кој ќе го одбележи почетокот на ЛЕТО 2017!

Билети во предпродажба преку Купи Карти За Се, по цена од 250 денари.

Карти во продажба

Bel Raj Miravci Opening

Бел Рај

28.04.2017 - 01.05.2017

Lord Finesse

МКЦ, денсинг сала 25 мај

07.05.2017

MARIOVO OFF-ROAD EXPERIENCE

Манастир Св. Илија

12.05.2017 - 14.05.2017

Школа за љубавнике Куманово

Центар за култура Трајко Прокопиев

12.05.2017

BONGZILLA

МКЦ, денсинг сала 25 мај

12.05.2017