13.05.2017
Кино Култура
13.05.2017
Скопје, Македонија

PMG Kolektiv Песни Љубовни

pmg

Песни Љубовни е седмиот по ред албум на PMG Колектив...
Лирички цврсто приковани за скопскиот асфалт, ова е до сега музички, нивен најзрел албум.
Задржувајќи ја цврстата танцова ориентација, на Песни Љубовни, тие се необично нежни, полетни и полни со збунувачки оптимизам, како некој пркос во очите на нашата глупава реалност.
Концерт кој не смеете да го пропуштите од општа култура.

Извонредна можност да се слушнат хитовите 80ти, 90ти, Ти си мојот свет, Луѓе од градови, и многу други во акустички совршениот простор на култното скопско Кино Култура. 

Билети во предпродажба преку Купи Карти За Се, по цена од 250 денари.

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна. 
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!

Карти во продажба

Bel Raj Miravci Opening

Бел Рај

28.04.2017 - 01.05.2017

Lord Finesse

МКЦ, денсинг сала 25 мај

07.05.2017

MARIOVO OFF-ROAD EXPERIENCE

Манастир Св. Илија

12.05.2017 - 14.05.2017

Школа за љубавнике Куманово

Центар за култура Трајко Прокопиев

12.05.2017

BONGZILLA

МКЦ, денсинг сала 25 мај

12.05.2017