22.04.2017
Метрополис Арена
22.04.2017
Скопје, Македонија

Наум Петрески

naum petreski

Имаме чест  да Ве информираме дека по повод 30-годишна кариера на македонската и балканска естрада на нашата македонската музичка гордост - легендарниот Наум Петрески, продуцентската куќа АВАРД Промотион ќе одржи Јубилеен концерт на 22-ри Април 2017 година во Метрополис Арена.

Настанот ќе биде не само обичен концерт, туку несекојдневно МЕГА Шоу на кое освен промоцијата на новите необјавени хитовски рефрени од ЦД-Албумот Грло Ненапеано, ќе бидат отпеани и многу познати легендарни македонски мегахитови, ќе има многу забава и интересни содржини, а на славеникот ќе му оддадат признание и многу пријатели од естрадата, пејачи, актери...

Повелете на незаборавен музичко-сценски хепенинг со живата легенда и еден од најквалитетните пејачи на Балканот, Наум Петрески, човекот со глас кој никого не оставил рамнодушен.

ВАЖНО: Се одржува само еден ексклузивен концерт!
naum petreski paketi

naum petreski mapa

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!


Карти во продажба

Bel Raj Miravci Opening

Бел Рај

28.04.2017 - 01.05.2017

Lord Finesse

МКЦ, денсинг сала 25 мај

07.05.2017

MARIOVO OFF-ROAD EXPERIENCE

Манастир Св. Илија

12.05.2017 - 14.05.2017

Школа за љубавнике Куманово

Центар за култура Трајко Прокопиев

12.05.2017

BONGZILLA

МКЦ, денсинг сала 25 мај

12.05.2017