09.04.2017
МНТ
09.04.2017
Скопје, Македонија

Монистра

monistraНашата млада и афирмирана етно група Монистра од Скопје има големо задоволство концертно да го промовира својот втор албум кој носи наслов Киниса моме на вода.

Албумот е уште еден сјаен бисер кој ке го краси и онака филигрански изработениот гердан на Монистра.

Концертот ќе се одржи на 9 април во салата на Македонскиот Народен Театар, со почеток во 20 часот.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 300 денари.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mnt mapa

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!

Bel Raj Miravci Opening

Бел Рај

28.04.2017 - 01.05.2017

Lord Finesse

МКЦ, денсинг сала 25 мај

07.05.2017

MARIOVO OFF-ROAD EXPERIENCE

Манастир Св. Илија

12.05.2017 - 14.05.2017

Школа за љубавнике Куманово

Центар за култура Трајко Прокопиев

12.05.2017

BONGZILLA

МКЦ, денсинг сала 25 мај

12.05.2017