20.05.2017
Скопско Лизгалиште
20.05.2017
Скопје, Македонија

Cosmosis

Време е за првата OPEN AIR журка во градот убав!!!
А сезоната ја отвораме со live guitar show на еден од легендарните ликови на светската PSY TRANCE сцена!!!

cosmosisCOSMOSIS

Домашна поддршка:

DARE
SOUNDKILLAH
HUMANOID

Сабота 20 мај
старт: 23:45
Локација: СКОПСКО ЛИЗГАЛИШЕ (Под Кале)

LINE ARRAY SOUND SYSTEM
- LIGHT AND LASER SHOW
- LED SCREENS
- CO2 JETS

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена од 350 денари за првите 500 билети, потоа 400 денари, преку продажните места на Купи Карти За Се.

 

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!Карти во продажба

Bel Raj Miravci Opening

Бел Рај

28.04.2017 - 01.05.2017

Lord Finesse

МКЦ, денсинг сала 25 мај

07.05.2017

MARIOVO OFF-ROAD EXPERIENCE

Манастир Св. Илија

12.05.2017 - 14.05.2017

Школа за љубавнике Куманово

Центар за култура Трајко Прокопиев

12.05.2017

BONGZILLA

МКЦ, денсинг сала 25 мај

12.05.2017