12.05.2017
МКЦ, денсинг сала 25 мај
12.05.2017
Скопје, Македонија

BONGZILLA

bongzilla Bongzilla
12.05.2017
време 21:00
место сала 25 Мај (денсинг сала)
организатор МКЦ & FUCK YOGA records

BONGZILLA (САД)

Ултимативно риф возвишување, мочуришни BLACK SABBATH. Прилика да се сведочи на дум изведба од врвен калибар.

САДО ЗОРА (Скопје)

Некрозни состојби артикулирани преку примитивен, суров дум метал. Моментално на Европска турнеја со COME TO GRIEF.

SHOCK TROOPERS (Скопје/Кочани)

Брутален метализиран хардкор, ништо помалце!

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 300 денари. На врата цената на билетите ќе изнесува 400 денари.Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!


Карти во продажба

Bel Raj Miravci Opening

Бел Рај

28.04.2017 - 01.05.2017

Lord Finesse

МКЦ, денсинг сала 25 мај

07.05.2017

MARIOVO OFF-ROAD EXPERIENCE

Манастир Св. Илија

12.05.2017 - 14.05.2017

Школа за љубавнике Куманово

Центар за култура Трајко Прокопиев

12.05.2017

BONGZILLA

МКЦ, денсинг сала 25 мај

12.05.2017