belraj_mala.jpg
Датум: 28.04.2017 - 01.05.2017
Бел Рај
Миравци, Македонија
mariovooff161_mala.jpg
Датум: 12.05.2017 - 14.05.2017
Манастир Св. Илија
Мелница, Мариово, Македонија
bongzilla_mala.jpg
Датум: 12.05.2017
МКЦ, денсинг сала 25 мај
Скопје, Македонија
pmgkolektiv_mala.jpg
Датум: 13.05.2017
Кино Култура
Скопје, Македонија
momata_mala.jpg
Датум: 14.05.2017
Селечка Планина
Прилеп, Македонија
depechem16_mala.jpg
Датум: 17.05.2017
TerraVibe Park
Атина, Грција
cosmosis17_mala.jpg
Датум: 20.05.2017
Скопско Лизгалиште
Скопје, Македонија
durologija_mala.jpg
Датум: 05.06.2017 - 06.06.2017
МОБ
Скопје, Македонија
sasak17_mala.jpg
Датум: 10.06.2017
Базен Снупи
Велес, Македонија
psimany_mala.jpg
Датум: 17.06.2017
Стара касарна
Благоевград, Бугарија
gnr17_mala.jpg
Датум: 02.07.2017 - 05.07.2017
Letnany Airport
Прага, Чешка
f1_mala.jpg
Датум: 07.07.2017 - 10.07.2017
Red Bull Ring
Австрија
hardwell_mala.jpg
Датум: 02.08.2017
Стадион Билјанини Извори
Охрид, Македонија
lordfinesa_mala.jpg
Датум: 07.05.2017
МКЦ, денсинг сала 25 мај
Скопје, Македонија
skolazalj28_mala.jpg
Датум: 12.05.2017
Центар за култура Трајко Прокопиев
Куманово, Македонија
skolazalj28_mala.jpg
Датум: 13.05.2017
Центар за култура Иљо Антески - Смок
Тетово, Македонија
skolazalj28_mala.jpg
Датум: 14.05.2017
Центар за култура Антон Панов
Струмица, Македонија
vanessamae_mala.jpg
Датум: 15.05.2017
Вип Арена (Борис Трајковски)
Скопје, Македонија
acalukas17_mala.jpg
Датум: 19.05.2017 - 20.05.2017
Вип Арена (Борис Трајковски)
Скопје, Македонија
ukragenalicnost_mala.jpg
Датум: 29.05.2017
Дом на АРМ
Скопје, Македонија
zdravomladi7_mala.jpg
Датум: 10.06.2017
МКЦ
Скопје, Македонија
thieverycor_mala.jpg
Датум: 15.06.2017
Fix Factory Of Sound
Солун, Грција
skopjecalling17_mala.jpg
Датум: 23.06.2017
Телеком Арена
Скопје, Македонија
chikcorea_mala.jpg
Датум: 02.07.2017
Метрополис Арена
Скопје, Македонија
affrojack_mala.jpg
Датум: 01.08.2017
Стадион Билјанини Извори
Охрид, Македонија
nickcave_mala.jpg
Датум: 28.10.2017
Комбанк Арена
Белград, Србија