40 години БИЈЕЛО ДУГМЕ

40 години БИЈЕЛО ДУГМЕ: Горан Бреговиќ ft. Ален Исламовиќ на 7ми Ноември во Скопје!!!

Скопски Фестивал 2014

Македонската радио телевизија ви го најавува новото издание на фестивалот на забавни мелодии – Скопје 2014!!!

Dream Live Festival

Ви го најавуваме првиот DREAM LIVE FESTIVAL во Битола...

Tony Cetinski

Тони Цетински е еден од најпопуларните машки вокали во Хрватска, а неговите песни се популарни Најпопуларниот хрватски пејач Тони Цетински на 28 ноември доаѓа во Скопје...

Шпанска и Кубанска вечер

Krystal Band од Хавана, Куба со настап на шпанската и кубанска вечер во Хотел Континентал...

ПРЕВОЗ - 40 години БИЈЕЛО ДУГМЕ: Горан Бреговиќ ft. Ален Исламовиќ

Организиран превоз од Битола и Прилеп за концертот на 40 години БИЈЕЛО ДУГМЕ: Горан Бреговиќ ft. Ален Исламовиќ на 7ми Ноември во Скопје!!!

JOHN McLAUGHLIN & THE 4th DIMENSION

Еден од најдобрите и највлијателни гитаристи во светот на сите времиња JOHN MCLAUGHLIN ќе одржи концерт на 22ри Ноември во Универзална Сала во Скопје...

Мирослав Илиќ и Адил Максутовиќ

Заедничкиот концерт на Мирослав Илиќ и Адил Максутовиќ е закажан за 29 ноември, во Арена Борис Трајковски...

Македонски Електронски Фестивал

По подолга пауза Digital Dance ве кани на третото издание на Македонски Електронски Фестивал...

Dream Live Festival

Спортска сала Младост

01.11.2014

Шпанска и Кубанска вечер

Хотел Континентал

06.11.2014 - 07.11.2014

40 години БИЈЕЛО ДУГМЕ

Арена Борис Трајковски

07.11.2014

Скопски Фестивал 2014

Метрополис Арена

12.11.2014