Greatest Hits 15

На прагот е уште еден од серијалите најинтересни забави со наши дји, и тоа овој пат во специјално издание, забава во бело - WHITE SENSATION...

APOCALYPTICA

...една од највозбудливите и најатрактивни атракции во концертната индустрија во светот APOCALYPTICA - доаѓа во Скопје...

Mirjana Mirkovic

Во кралската палата Роџер Пијано настап на српската Гранд ѕвезда...

A Night in Charlois

Наше големо задоволство е да го најавиме гостувањето на Marsman...

Ѓорѓе Балашевиќ

За прв пат со програмот “Кад Тамбурама Мангупи препрече пут” генијалниот Балашевиќ во Скопје...

 MORRISSEY

Великанот на британската и светската музичка сцена, Morrissey го оддржа зборот, доаѓа во Скопје!

Sander Van Doorn

Sander Van Doorn со неверојатна журка во Скопје...

Skopje Undercity Festival

Скопје Undercity Festival е уникатно и ексклузивно музичко доживување...

Whitesnake

Огромно задоволство ни е да Ве информираме дека еден од најголемите рок бендови на сите времиња Whitesnake го вклучи и Скопје во склоп на новата светска турнеја...

Hotel Russia | Anne Semonin Spa Center

Во релаксирачки и модерен амбиент, ANNE SEMONIN SPA CENTER, ви нуди привилигирани спа пакети за вашите убавина и здравје...

Hotel Russia | Anne Semonin Spa Center

Hotel Russia

01.01.2015 - 31.12.2015

Greatest Hits 15

Скопски Саем

10.10.2015 - 11.10.2015

Sander Van Doorn

Арена Борис Трајковски

16.10.2015

MORRISSEY

СРЦ Кале

16.10.2015

Mirjana Mirkovic

Роџер Пијано

16.10.2015 - 17.10.2015